fredag 19 augusti 2016

Belysning då kvällarna börjat skymma (och rabatt på ljusslingor och LED-ljus)

Nu i vår fick jag äntligen tag i mina hett efterlängtade "träd" till mina krukor på terrassen! Ganska tur egentligen att vi inte fick de förra sommaren, för vem vet om de skulle ha överlevt vintern som varit... Då man planterar något i krukor, och har växten där över vintern, så kan man alltid försöka ta en växt som klarar en zon högre än vad vi har eftersom klimatet är kärvare då det är i kruka.


Belysningen hade vi till låns redan då de blev planterade och vi testade då vilken ljusvinkel som behövdes för att det skulle lysa på hela kronan och inte bara en del. Vi testade även vilket ljus som passade. BEMI* hjälpte oss med allt detta och vi beställde lamporna därifrån för att få de som passade. Eftersom träden är stål-blå så ville vi ha kallt ljus bestämde vi för då framhävs det blåa-och även för att ge kontrast till husets belysning som är varmt. 


Man kan inte tro hur många olika sorts belysningar som finns där ute! En hel uppsjö av olika färger, vinklar osv. Ska armaturen dessutom hålla utomhus så får man ta sig en funderare på IP klassen dessutom.


 Först hade vi tänkt ha träden att lysa då resten av belysningen lyser, men de blev så snygga och kommer fram så bra då resten är av-så vi har dem nu att lysa hela natten. Som småbarns-förälder så har man ju inte lyxen att få sova hela nätter, så då jag ändå är uppe och springer så kan jag ju gärna ha snygg belysning som håller mig sällskap om nätterna ;)


PS nu just har jag slutförsäljning av ljusslingor och Enjoy LED ljus i webshoppen-så om ni tänkt beställa så är det ett bra tillfälle nu! DS

Klicka på länken så kommer du direkt till shoppen! www.hannahhoijar.com*

Ha en trevlig helg allihopa!

2 kommentarer:

 1. Hej,
  hur gör man o vad kostar det att få dina fasadsiffror med belysning bakom?

  Mvh Per

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Skicka gärna ett mail på hannah@hoijar.fi så ska vi se om vi kan ordna den saken så som ni vill ha det!
   Priset beror på storleken och färgen :)

   Radera