tisdag 24 maj 2016

ASKO-besök och rabattkod!

Jag fick besöka ASKO i Stenhaga efter stängningstid i förra veckan. Och med från det besöket fick jag många bra idéer om möblering! Bland annat har jag länge sökt mattor till vardagsrummet, och härifrån hittade jag en verkligt bra kandidat! Gillar verkligen texturen på den här :) Den finns i olika färger, men den här fastnade jag för.


Många mattor användes som tavlor på väggerna och finns i väldigt många olika färger och storlekar. Vad sägs om dessa? Pigga och glada!


Något jag verkligen gillade med ny-inredda ASKO var rumsindelningen de hade gjort. Tapeter på väggarna och inrett "rummen" som de kunde vara hemma! Så fint tycker jag :) Jag la märke till detaljer på ett helt annat sätt än då tex soffor bara är uppradade efter varandra.


Soffor fick vi även extra info om, och jag fick flera kandidater till mammas vardagsrum (som verkligen behöver ny soffa!). Jag har sökt ny soffa åt henne en tid och inte ännu hittat den rätta. Men nu har jag en som jag ska ha henne att komma och provsitta/-ligga. Den var precis en sån som skulle passa till det ändamålet som den är tänkt att fungera som. Och jag kan lätt förstå att det varit/är en av ASKO's mest sålda soffa-modeller. Och dessutom-förutom att den var superskön-så är den gjord i Finland, som alla ASKO's soffor! Långa garantier och massor med olika färg-/tyg möjligheter gör inte heller saken sämre ;)
Hör av mig igen då jag haft mamma att prova soffan!

Reserverade även en utesoffa + bord åt mina svärföräldrar ;) Effektivt besök på ASKO denna gång alltså :) Mera om den senare!

Så nu är det dags att Ni åker till ASKO och ser vad som möjligen kunde passa i just Ert hem, kanske det är något Ni länge tänkt köpa men inte riktigt hittat den rätta. eller kanske priset inte riktigt passat? Nu är det dags att göra slag i saken! Med koden ASKO (ni behöver bara nämna den i kassan) så får Ni hela -40% rabatt! Det är ganska stor summa det om ni tänkt köpa soffa/utemöblemang/säng :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar