onsdag 20 maj 2015

Terrassen är nästan klar!

Jag fick mycket feedback i fjol angående inlägget jag skrev om vår terrass som var under uppbyggnad :) (Inlägget kan ni se HÄR*)
Ni som är in och läser får ju gärna kommentera inläggen direkt också ;)

I höstas kom nog plattorna som vi väntade på och C han göra klart innan vintern kom på :)


Vi ville ha en balju och bestämde oss för att det mest praktiska var då att ha den i anslutning till terrassen, och nu då allt är klart runt om så är vi riktigt nöjda. Den har använts väldigt flitigt i vinter. Och nu också på våren. I lördags satt vi där till kl. 2...


Lite planteringar har kommit på plats, men de som jag verkligen ville göra i år så blir inte av. Och det har jag mig själv att skylla för. 


Jag ska ha blåa klotgranar på stam här i "krukorna", men nu i år då jag fått ändan ur vagnen så finns de inte att fås. Skulle jag bara ha skickat ett mail i vintras så skulle jag ha dem nu-men nej.
Jag var och köpte fyra likadana som de jag ska ha-fast lägre. Tänkte att det kan ju funka med dem. Men det gör det ikke. Så bort med dem och så får jag vänta ett år igen nu då före vi får granarna som jag vill ha. Typiskt mej...

Matbordet hade vi redan köpt, men får nu beställa nytt :) För vi lånade ut vårt, och de som lånade tyckte så mycket om det så vi beställer nu ett nytt och de får lämna med det andra :) Sen då det kommer så blir det kanske lite om-möblering här. Annars har jag tyckt väldigt mycket om att ha soffan just där vi har den nu, men vi får se hur det blir.


 (Måste visa er en bild tagen från terrassen-här är det två björkar bredvid varandra, men se hur olika de utvecklats! Ena har inga blad alls ännu och den andra är helt grön! Det syntes så bra då ovädret var bakom här och solen tittade fram!) 
Naturen är mäktig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar